Gàrgola estriada

La gàrgola estriada és un altre dels nostres productes Bassalto dissenyats per a la decoració de parets, aportant-los un acabat distingit, rústic i diferenciador respecte a la resta d'espais. Presenta una textura rugosa i amb un acabat en imitació a fusta escamada. Com que no és llisa, adquireix un aspecte més natural i rústic. Disponible en qualsevol color de la nostra àmplia gamma i fabricada en unes dimensions estàndard.

Gàrgola estriada

El seu format és en canaleta el que permet la descàrrega d'una baixant d'aigua amb gran facilitat i ofereix un acabat impecable. En estar feta de pedra artificial, no es deteriora com ho faria la fusta natural, davant les inclemències del temps, el pas constant de l'aigua, o les altes temperatures a les que està exposada. Assegurem una qualitat superior, i un nivell de perdurabilitat que satisfarà sens dubte les seves necessitats. A més, és tal la professionalitat amb què vam dissenyar els nostres articles, que no es notarà en absolut que es tracta d'un producte artificial, tot el contrari, lluirà com sortit directament de l'entorn.

IMG_20170811_085827

És per tant, el producte ideal ja que queda fàcilment integrat en els dissenys i estils de qualsevol espai, aportant un toc únic.

Ara pots comprar la gàrgola estriada per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 400
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!