Estany de peixos

Estany personalitzable, per a tot tipus de jardins i zones d'exterior

La nostra nova línia de productes, a més de centrar-se en la decoració i l'ús domèstic, també ha abastat funcions orientades als animals, i fins i tot per a usos lúdics. I aquesta vegada, fusionant el concepte de decoració, disseny, natura i animals, hem creat el nostre nou estany de fibra de vidre, Amb el qual podrà, a més d'adornar el seu jardí d'una forma molt actual i cridanera, albergar una àmplia quantitat de peixos o tortugues, garantint que l'animal tindrà espai per moure amb llibertat, mentre vostè gaudeix del seu nou estany.

Una diferència que caracteritza als nostres productes, és per descomptat la personalització, tant d'aspecte com de colors i tons. Quantes vegades ha intentat adquirir un estany acord a les seves necessitats, però s'ha vist que només disposaven de dissenys estàndard ?, no creu que el producte perfecte, és aquell que s'adapti als seus gustos, i l'espai on vulgui ubicar-?. Doncs en Bassalto tenim la solució, pot demanar absolutament tots els canvis que necessiti, d'ample, alt, profunditat de l'estany, formes personalitzades, colors il·limitats, textures, i una llarga llista, que només la seva imaginació i creativitat pot estendre. L'única cosa que podem garantir com un estàndard per a tots els nostres productes, incloent aquest estany, és l'enorme qualitat que posseeixen. Un estany comú de plàstic no està malament, però sabia que la fibra de vidre, està a anys llum d'aquest pel que fa a virtuts ?, només hem de citar unes quantes:

El producte serà molt més resistent, ja sigui a l'impacte, com al pas del temps ia les condicions meteorològiques adverses. És fàcilment emmotllable, permetent-nos ajustar les seves formes i mides, segons els desitjos del comprador. Una altra gran virtut és la lleugeresa, fent-ho fàcil de transportar, el que estalvia despeses en transport i torna més assequible el producte. Vostè no necessitarà de mans expertes per col·locar-o canviar-lo de lloc, els nostres productes estan pensats per ser accessibles, i que totes les persones puguin usar-los des de casa i sense limitacions. De fet, tot i ser un estany on poden habitar peixos, sense aquests ja seria un perfecte element decoratiu; molta gent opta per tenir estanys només amb aigua, i assegurem que així i destaquen per si sols.

L'ús d'aquests elements decoratius, és cada vegada més freqüent a les llars moderns, i fins i tot alguns rústics disposen dels seus estanys, són molt adaptables a qualsevol entorn. Però alguna cosa podem assegurar, i és que tot i haver estanys en moltes llars, si vostè opta pel nostre estany de fibra de vidre, estarà adquirint un producte les característiques estètiques, no es troben en cap lloc del món. Com va a trobar a les botigues, un disseny que ha sortit exclusivament de les seves pròpies idees ?, aquí radica l'encant de la nostra nova línia, cada producte serà únic al món, i per tant, sorprendrà a tot el que visiti la seva llar o jardí. Molts poden conformar amb el estàndard, però als que volen fins i tot superar les seves expectatives, estan davant el producte que tant estaven buscant.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!