cantonada chasnera

Dins del nostre ampli ventall de cantoneres per a façanes, parets i murs, pedra artificial bassalto posa a disposició dels seus clients un element de decoració com és la cantonada chasnera., Reeixida per la seva textura suau al tacte, aportant a l'ambient un toc rústic i agradable, capaç de realçar aquestes cantonades en zones interiors o exteriors que vulguem revestir. Gràcies a la seva suau textura, combinada amb els diferents tons de color de què disposem, vostè podrà aportar a qualsevol ambient, a la seva llar, terrassa o jardí, un toc colorit i elegant, capaç de distingir-se clarament en l'entorn.

Des bassalto recomanem barrejar diversos models de cantonades de la mateixa textura però de diferent grandària i fins i tot color perquè l'acabat final sigui el més natural possible. Es fabriquen peces planes a joc amb les cantonades, que combinant entre si, donen lloc a multitud de possibilitats. És sabut, que fins i tot en llars moderns, un toc rústic sempre aporta distinció i un contrast especial entre èpoques, i en el cas de la cantonada chasnera, pot adequar-se perfectament a aquest tipus de modernitat. La raó radica en la seva versatilitat de mides i colors, i pot transmetre neteja, frescor i fins i tot modernitat, quan es tracti de tons més clars i de mides similars; o l'aspecte més tradicional, amb tons foscos, marrons, i de mides desiguals.

Hem de més, anomenar les característiques que tornen a la nostra cantonada chasnera, una aposta segura. Recreem a la perfecció l'aspecte de la pedra natural, assegurant que l'acabat serà impecable, i que la seva acabada d'adquirir cantonada, no es veurà en absolut artificial. També, comptarà amb una resistència molt més gran, el que es tornarà un gran avantatge, sobretot a llarg termini, perquè permetrà que el producte perduri amb el temps, i resisteixi tot tipus d'impactes sense trencar-se. Però no només perdurarà en l'aspecte físic, també en el visual, ja que ni el pas del temps pot fer efecte en aquesta cantonada chasnera. És ecològica, en no extreure cap dels nostres materials, dels mitjans naturals. fabricada amb GRC, Un material gairebé futurista per la seva capacitat de disminuir el gruix, el pes, i augmentar la resistència i flexibilitat del producte.

Aquesta cantonada, pot ser tallada i treballada, de manera que s'adapti a noves formes o espais. Disposem de diferents models, amb formats i textures molt diferents entre si. I no només ens limitem als usos més bàsics per a aquesta cantonada, també pot emprar-se per decorar cantons d'edificacions, façanes, i fins i tot cantonades dins de qualsevol habitatge. També, una vegada més pel versàtil d'aquest producte, serveix com llinda i brancal de finestres i portes. Les cantonades dels sòcols de les parets, sempre són un repte, però amb la nostra cantonada chasnera, veurà tots els seus dubtes solucionades, trobarà just el que estava buscant.

Ara pots comprar el cantó chasnera per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 400
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!