Especial piscines

Pensant en els càlids estius, que cada vegada arriben amb més força a les nostres llars, tenim la necessitat d'anar a les platges o piscines per refrescar-nos. Per aquesta raó, des de Bassalto hem pensat en el producte perfecte, que pugui acompanyar aquestes pràctiques, facilitant el gaudi dels nostres clients en les seves piscines. Ens referim per descomptat, a la rajola especial piscines marca bassalto, desenvolupada especialment per a la coronació de piscines, i així poder crear vores de pedra amb un acabat fabulós.

Per les altes temperatures, hem dissenyat aquestes rajoles, de manera que resisteixin la calor sense deteriorar-se. Les hem tornat totalment atèrmiques, sense ocasionar per això el més mínim aspecte artificial, tota la rajola lluirà com autèntica pedra natural. Però no hem pensat només en les temperatures a l'hora d'utilitzar la seva piscina; ¿No tem que els seus fills o familiars, puguin relliscar, a causa de tot el que llisquen algunes rajoles en piscines ?, hi haurà alguna forma d'evitar aquests accidents, que fan malbé un dia d'estiu a qualsevol ?: doncs n'hi ha, la nostra rajola especial piscines, és antilliscant i 100% segura, podent passejar o córrer sobre elles, lliure de tot risc i preocupació.

Som partidaris, que un producte, a més de visualment bonic, i segur, també ha de ser resistent i durador, per garantir el seu ús durant un temps perllongat, per no dir il·limitat. Aquestes estupendes rajoles, disposen d'una perdurabilitat sorprenent, que li faran preguntar-se què feia perdent el temps amb altres productes per a piscina, que ni semblen suportar el contacte amb l'aigua sense deteriorar-se. Són en definitiva, la solució ideal per a la decoració de sòls o paviments de piscina.

Comptem amb una àmplia gamma de colors, que aporten encara més versatilitat al producte. Són de textura porosa, i es poden tallar i treballar per adaptar-les a noves formes o espais. La seva facilitat de col·locació, evitarà qualsevol tipus d'inconvenients per a vostè, no dubti en adquirir-la.

Galeria de fotos del producte:

Ara pots adquirir la rajola especial piscina per a terres a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!