esculls artificials

pedra artificial bassalto

Els nostres projectes d'esculls artificials

Som una empresa Espanyola especialitzada en projectes d'esculls artificials, incloent el disseny, la construcció i muntatge.

Considerem que la clau en un projecte d'esculls artificials és tenir perfectament definits els objectius del projecte. Un cop aquests objectius estan definits, és possible dissenyar i adaptar els esculls artificials específics a cada projecte.
No és un procés senzill, però des Bassalto Esculls gestionem tot el projecte, per assegurar-nos que els esculls s'adaptin a la perfecció al projecte.

Treballem en cooperació directa amb l'empresa de busseig professional ECOBUZO SL. Aquesta empresa està especialitzada en la col·locació d'esculls artificials, disposa de tots certificats i homologacions necessaris.

Entreu al web d'esculls des de l'enllaç inferior

Bassalto Esculls

Estem situats a Ciudad Real, Espanya i hem desenvolupat projectes d'esculls artificials des 2014.

La companyia inclou personal altament qualificat amb gran experiència en prefabricats de formigó, ecosistemes marins i submarinisme. La nostra visió és la de ser els líders en la fabricació i instal·lació d'esculls artificials, per a la rehabilitació dels fons marins a Europa.

La prioritat de Bassalto Esculls és la sostenibilitat medioambientalmarina amb solucions innovadores.

Ara pots veure tots els nostres projectes i mòduls

Veure projectes i mòduls
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!