Destiladera d'aigua

pedra artificial bassalto

Nova destiladera d'aigua marca Bassalto. Avui, volem incorporar a la nostra línia d'articles, un d'especialment inusual, ja que es tracta d'un producte molt canari, tradicional, i que només podrà trobar en llocs on venguin relíquies fetes amb pedra, ja desgastades i sense ús, per la mossa que ha fet el temps sobre elles. En canvi, en Bassalto podrà trobar aquest increïble producte d'abans, totalment nou i amb les àmplies avantatges que aporta la pedra artificial en la fabricació.

Destiladera

Ja sigui per decorar la seva llar o jardí, o bé recordar l'ús que feia d'aquesta destiladera una cosa tan útil, la converteix en una adquisició de la qual no podrà penedir-se, doncs aportarà a qualsevol entorn un toc clàssic, amb clars matisos canaris, que ha servit durant generacions per filtrar l'aigua de pluja i convertir-la en potable. A més, combinada amb un vas o talla, es podia conservar l'aigua fresca, per al seu posterior consum. Aquesta destiladera, té forma semiesfèrica i porosa, i antigament es feia amb fang cuit ia mà; fins i tot se li van donar usos per al transport d'aigua, i la conservació d'alguns tipus de carn.

pedra de destil·lar

En estar feta de pedra artificial, perd les propietats dessalinitzadores del producte natural, però alhora guanya avantatges respecte a aquest. És molt més lleugera, duradora i resistent, i mentre que la destil·ladora natural s'aniria deteriorant amb el temps, o trencant-pel seu continu ús, la nostra destil·ladora marca Bassalto, podrà passar entre generacions sense cap canvi, mantenint les característiques que la tornen una producte tan distingit.

pedra destil·lar superior

Si vostè desitja posseir un article que ha passat per diferents cultures, canàries i africanes, estesa fins a regions europees, i generadora d'aquests tan populars a les illes com "per a una talla desbocada mai cal un gerro sense nansa", aquest és el seu producte ideal .

Ara pots comprar la destiladera d'aigua a la nostra botiga bassalto

Comprar

Potser podria interessar-te

¡TORNEM AMB GRANS MILLORES!


En el nostre constant esforç per progressar, Bassalto ha assolit una nova fita. Vols conèixer totes les novetats?

Troba'ns a: Km 20, Carretera Carlota Posadas, 0, 14100 la Carlota, Còrdova

La nostra botiga: bassalto.es/comprar

Fes un cop d'ull als nostres productes: bassalto.es/productos

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!