Pedres naturals en la decoració interior

en ambients rústics i acollidors

Decoració interior amb pedra natural

Les sensacions que transmet la pedra a les parets de l'edificació, la correcta col·locació, la quantitat i forma de la pedra marquen l'ambient, en molts casos no ens adonem, forma un fons que desapareix però que ens trasllada a un altre estat d'ànim .

En molts casos, en l'obra disposem de quantitats de pedres procedents del desmunt o de l'entorn, en altres es troben a prop i no són difícils d'obtenir, però no hem de abusar en la seva utilització, nosaltres recomanem triar els llocs a revestir amb pedra i deixar els altres en un to neutre. Voler omplir tot, difícilment dóna bons resultats estètics.

Utilitzeu la pedra natural i vagi amb compte amb barrejar molts elements, buscar el contrast amb diferents tons de pedra és encertat, però no en gran mesura.

La pedra artificial millora en molts d'aquests casos les possibilitats d'aplicació. Bassalto disposa d'una infinitat d'accessoris per a parets, així com cantoneres, rematades de sòcols, etc a més de realitzar tots els metres que es necessitin.

Com puc aconseguir el mateix efecte amb la pedra artificial de Bassalto de la fotografia de la part superior?

Per aconseguir aquest efecte recomanem una barreja entre la nostra pedra gran i pedra en flor. Pedres amb arestes irregulars i combinació en ambdues per la seva grandària. Disponible en diferents tons.

pedra-flor-i-gran

combinar mides

Una boníssima elecció ja que inspirarem encara més a una estètica rústica i molt natural. També es poden adquirir per separat.

colors disponibles

Disponibles en tots els tons de la nostra gamma passant per blancs, calcaris, grocs, marrons, grisos, marrons i negres. És una bona elecció combinar un o dos tons.

Aspecte

Rústic i molt natural.

T'agradaria adquirir la nostra pedra gran?

Comprar

T'agradaria adquirir la nostra pedra flor

Comprar
Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.

Deixa un comentari

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!