Cornisa de Pedra Artificial

Tots coneixem les cornises, ja que són un element que remata la part superior de les nostres parets, i que els aporta un aspecte més cuidat i elegant. En general, les cornises estan adornades amb diferents motllures, algunes amb sanefes, i altres amb formats més llisos. I no només s'utilitzen dins de la llar, també les podem trobar a les parets de murs i edificis, tant moderns com tradicionals. Com adorem innovar, hem creat el nostre propi tipus de cornisa marca Bassalto, Feta en pedra artificial, i amb el nostre característic toc rústic, amb lleugera porositat, i imitant a la perfecció l'aspecte de la pedra natural.

I és que qualsevol paret, si volem que llueixi diferent de les altres, que cridi l'atenció i no es limiti a ser un simple mur davant els nostres ulls, ha de cuidar els petits detalls, en aquest cas disposar d'una cornisa única, en un material que se surti completament de l'estàndard. Quantes vegades hem vist cornises de fusta, pintades del mateix color que la paret, perquè sense pintura queden tan simples que ni val la pena posar-les? ¿Sap que una cornisa de pedra, no necessita ni tan sols ser del color de la paret, perquè el seu color natural contrasta a la perfecció amb gairebé totes les tonalitats? I per descomptat, són molt més duradores; una cornisa per exemple de fusta, amb el temps es va deteriorant, la fusta es podreix o perd el seu color inicial, deixant la nostra paret possiblement pitjor que abans d'haver-la col·locat. En canvi, si és de pedra artificial, conservarà el seu color, la seva textura, el seu aspecte natural i de caràcter propi, dissimular molt millor qualsevol taca, i encara que amb el pas dels anys es desgast una mica, quedarà impressionant pel fet de semblar pedra antiga. Per descomptat, Bassalto posarà a la seva disposició productes per a l'adequada conservació d'aquestes cornises.

Es troben disponibles en tota la nostra gamma de colors, i en diversos formats, preparats per adequar-se a les necessitats del comprador. A més, volem afegir, que aquestes cornises combinen molt bé al costat d'altres elements de la marca Bassalto per parets, com ara les nostres lloses, pedres decoratives, gàrgoles i maons. Si vostè està buscant un producte perdurable en el temps, resistent a l'impacte ia les inclemències meteorològiques, lleuger, assequible, i per descomptat diferent a la resta, no dubti en consultar-nos per adquirir la nostra cornisa o sortint de pedra artificial.

Haga clic sobre la imagen para cargar el modelo 3D

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!