Com aplicar tint recuperador de pedra


Per a la aplicació del tint ha de seguir els següents passos:

-> Agitar molt molt bé. Per a això, pot utilitzar unes pedres petites i posar-les a l'interior del pot, aquestes pedres faran que amb l'agitació de l'envàs tot el contingut quedi homogeni.

-> No ha de deixar d'agitar o remoure mai, ja que si ho fa el tint es decantarà al fons del pot i no obtindrà el resultat que s'espera.

-> Quan s'apliqui el tint, recordi i revisi que ha d'estar en un estat homogeni, no hi pot haver pòsits al fons, Si n'hi ha, abans de la seva aplicació, ha de remoure de nou perquè tot estigui ben barrejat.

-> Aplicar capa per capa i esperar el seu assecat per comprovar el to d'acabat en sec. Si voleu que el to sigui més fosc, apliqui de nou una altra capa i esperi al seu assecat.

-> Important: el color de tint escollit ha de ser més fosc que el color de la pedra perquè pugui aconseguir l'acabat esperat <-


AMB QUINA estri APLICO AQUEST PRODUCTE?


-> Amb brotxa o amb esprai polvoritzador.

· Per paviments:

En ambdós casos, hem de entollar la rajola perquè el tint quedi sobre la pedra a les zones més baixes de la mateixa i s'acoloreixi amb més intensitat que a les zones altes.

· Per revestiments:

És evident que en una zona vertical és molt complicat entollar per intensificar els tons en les zones baixes, per això, haurem de tenir paciència i subministrar el producte tantes vegades com calgui perquè aconseguim l'efecte que es busca, o bé amb brotxa o amb esprai polvoritzador. És molt important aplicar de dalt a baix per anar tapant qualsevol imperfecció que vagi sorgint.

-> Consell bassalto: Aplicar el tint per capes i esperar el seu assecat per comprovar que l'acabat en sec és el to esperat <-


Aquestes recomanacions són merament informatives, assessorem basant-nos en la nostra experiència. Bassalto no assumirà cap responsabilitat per un mal ús d'aquesta informació.

Preguem si tenen qualsevol dubte contacteu amb nosaltres:

Tfnos: 926 733 406 - 638 749 740

e-mail: info@bassalto.es

O deixi'ns un missatge a continuació:

Els camps marcats amb * són obligatoris.