Com tallar pedra bassalto

Els nostres trucs per talls de pedra bassalto

Com tallar una pedra artificial Bassalto?

Tallar una pedra artificial té un petit truc, Com pots veure les rajoles tenen una textura irregular en els laterals, això els dóna un aspecte molt natural i hem de cuidar aquest aspecte quan fem el tall.

per tallar una rajola de pedra artificial Bassalto,

et recomanem:

1.- Col · locar la pedra cap avall, és a dir, amb la cara vista cap avall, deixant cap amunt la part llisa que va cap a la paret o el terra.

2.- Marcar la línia de tall i amb una radial. * Utilitzar un disc de tallar formigó d'obra (diamant) o un disc d'obra general. En acabar el tall es ens queda una part fina d'uns 3 mm sense tallar (aproximat).

TRUC BASSALTO: No realitzar el tall en tot el gruix de la pedra, sinó que deixem uns 3 mm sense tallar (per la cara bona o vista) com en la imatge.

4.- Amb un petit cop partim per la línia de tall i se'ns separa les peces. D'aquesta manera, obtenim una línia irregular a la part vista i no una línia recta.

5.- Aquesta línia irregular la martillamos amb un martell de goma o picareta i ajustem el tall. L'acabat és rústic i natural i no es veu la línia recta típica del tall a màquina.

Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix.
Si necessites més informació sobre aquest tema o qualsevol altre, no dubtis en contactar amb nosaltres sense compromís i amb total confiança. T'ESPEREM!

Potser podria interessar-te

Deixa un comentari

¡TORNEM AMB GRANS MILLORES!


En el nostre constant esforç per progressar, Bassalto ha assolit una nova fita. Vols conèixer totes les novetats?

Troba'ns a: Km 20, Carretera Carlota Posadas, 0, 14100 la Carlota, Còrdova

La nostra botiga: bassalto.es/comprar

Fes un cop d'ull als nostres productes: bassalto.es/productos

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!