Com posar rajola de llambordes resistents?

Com posar la Rajola de llamborda Bassalto pedra artificial

La Rajola de llamborda Bassalto pedra artificial és una solució pràctica i elegant per a cobrir una zona del terreny, fer un pati o un camí al jardí és amb l'ús de llambordes.

Per a això Bassalto pedra artificial disposa de les Rajoles de llambordes, un producte que simplifica enormement el procés d'instal·lació i que no requereix d'instal especialistes en llambordes ja que es col·loquen com si fossin rajoles en un paviment.

Aquest material suposa una revolució per als empedrats tradicionals, ja que permet recrear amb total naturalitat una pavimentació tradicional de llambordes, ràpida i econòmica. Una altra de les grans avantatges d'aquest producte és que només mesura 4 cm de gruix, el que fa que amb prou feines de pedra espai d'altura.

FOTOS

Com instal·lar RAJOLA DE LLAMBORDINS?

Una de les característiques principals que cal tenir en compte abans de realitzar la instal·lació de les Rajoles de llambordes Bassalto és la resistència mecànica i la intensitat de trànsit previst que ha de suportar l'esplanada, de manera que diferenciarem en dos tipus d'instal·lació:

1. Sòls que no necessitin de gran resistència.

En aquest cas es recomana una base de sorra.

Passos a seguir:

 • Anivellar i netejar el pis de pedres o altres objectes per evitar que la llosa de llambordes es trenqui.
 • Cobrir l'àrea amb sorra gruixuda.
 • Compactar el pis, sobre el sòl anivellat. Aquesta capa es compacta per primera vegada abans de col·locar les lloses de llambordes, prenent com a referència les vores de confinament, que delimitaran la zona de l'empedrat. Aquesta capa ha de ser d'uns 3-5 cm després de compactar el soldat amb les llambordes llocs.
 • Col · locar les lloses de llambordes un al costat de l'altre seguint el següent patró. Pot formar dissenys i combinar colors al seu gust gràcies a l'àmplia gamma de colors disponible a Bassalto pedra artificial.
 • Omplir les juntes:
  • Omplir les juntes amb segellador de juntes. Això li procurarà un segellat net, sec i fàcil.
  • Omplir les juntes amb terra. Pot plantar gespa en aquestes juntes de terra per aconseguir un efecte més natural.

2. Sòls que necessitin de gran resistència.

En aquests casos es recomana una base de formigó, preveient juntes de moviment cada 5 metres en ambdues direccions. El tipus i gruix de la solera de formigó dependrà de les exigències de trànsit.

Passos a seguir:

 • construir una solera de formigó en tota la zona prevista per a la pavimentació.
 • Posar les llambordes emprant morter tradicional o morter cola, Seguint el mateix procés de col·locació definit anteriorment.
 • L'operació de rejuntat es pot efectuar amb el mateix morter d'unió, Però amb consistència fluida i abocada en les juntes amb l'ajuda d'un recipient de bec de gerra, per intentar evitar tacar la superfície de la llamborda, però aquesta operació exigeix ​​meticulositat i neteja del paviment abans que s'iniciï l'enduriment del morter o es pot rejuntar en sec (Ciment sec, sorra en sacs seca i tint en pols del mateix to bassalto). Tot repartit per la superfície i polvoritzat amb aigua perquè s'endureixi.
Si necessites més informació sobre aquest tema o qualsevol altre, no dubtis en contactar amb nosaltres sense compromís i amb total confiança. T'ESPEREM!

Deixa un comentari

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!