Com col·locar de forma fàcil i ràpida pedra artificial

Col·locar de forma fàcil pedra artificial sobre sorra o terra

Puc col·locar una llosa de pedra artificial sobre la terra directament sense base de ciment armat?

Les lloses de pedra artificial Bassalto es fabriquen en diferents gruixos i aquestes estan dissenyades per ser col·locades sobre una base de ciment y unides amb un morter cola.

Tot i això, si volem col·locar-les sobre la terra o sobre una capa de sorra, Hem de triar aquelles amb un gruix d'entre 3 - 4,5 cm i col·locar-les sobre una capa uniforme de terra o de sorra.

aquesta col·locació sobre sorra no és vàlida per al pas de vehicles o càrrega i l'hem de limitar al pas esporàdic de persones.

pati exterior chasnera 80x40x3 cm gris (2) .jpg

Com posar de forma fàcil lloses de pedra artificia Bassalto?

  1. Una manera fàcil de posar les lloses és preparar una barreja de sorra i ciment a parts iguals i barrejar-les en sec i després col · locar una capa d'aquest material sota de les lloses, Posar i anivellar la llosa. Un cop acabat el camí, humitejar diverses vegades. D'aquesta manera, la sorra s'endureix i la llosa es queda asseguda de manera uniforme.
  2. Una altra forma, És preparar una mica de sorra i ciment barrejat amb aigua i col·locar una capa a sota de la llosa que posarem, així reforcem la llosa d'una manera uniforme en tot el seu superfície. Això és pràctic per a col·locar lloses al jardí, quan volem fer un camí i posar les lloses separades entre si.

Remetent-nos a les imatges d'aquest post, ens trobem amb el nostre producte:

Rajola chasnera 80x40x3 cm útil per a terres interiors, terres exteriors, passejades de jardí, terres per a barbacoes, banys, salons, etc, un sense fi d'idees per a decoració amb pedra artificial que podem aportar en el disseny i projecte de la seva obra.

Quines coses importants hem de saber per escollir aquest acabat?

Model i color de producte

Rajola chasnera 80x40x3 cm color gris

Quina distància es va deixar entre rajoles?

Cada client escull la separació entre lloses, pots fer-ho segons les teves necessitats

Com compro aquest producte?

Quins colors tenim?

Tenim tots els tons de la nostra gamma des blancs, calcaris, grocs, grisos, marrons, marrons passant per vermells i gris negre.

TONS BLANCS

TONS PARDOS

TONS PARDOS

TONS GRISES

TONS GRISES

T'agradaria comprar aquesta Rajola chasnera 80x40x3 cm?
Si per contra prefereixes contactar amb nosaltres i explicar-nos quin tipus de projecte tens en ment, només deixa'ns un missatge en el nostre formulari bassalto i et contestarem el més aviat i professionalitat.
Bassalto no assumirà cap responsabilitat, del tipus que sigui per qualsevol reclamació per part del destinatari o de tercers, derivada de les conseqüències de la utilització de la informació continguda en aquest document o de qualsevol consell o assessorament proporcionat en relació amb el mateix.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!