Chasnero

Són diversos els productes que posem a disposició dels nostres clients per al revestiment d'escales, des de trencaaigües fins esglaons de diferents tipus, cadascun d'ells amb característiques que els fan únics.

Dins d'aquesta categoria el producte estrella és el esglaó chasnero, Que convenç pel seu aspecte natural i la seva textura suau. En posseir una vora frontal arrodonit, en combinació amb la seva textura i acabat impecables, és un esglaó que transmet modernitat i qualitat, en no ser tan irregular com la resta. Està pensat per adornar diferents llocs en llars o exteriors, i complir la funció d'esglaó per escala, o fins i tot rajola per crear camins estilitzats i actuals. És molt versàtil i adaptable a l'entorn, i pot complir diversos rols, proporcionant al client més llibertat d'elecció.

La descripció del producte seria una petjada de pedra artificial amb la vora frontal arrodonit per donar el toc acabat perfecte. Pot sol·licitar aquest producte en qualsevol dels colors de la nostra gamma sense cost addicional; cada un d'aquests colors, proporcionaran a qualsevol entorn un acabat diferent, sigui rústic i tradicional, o modern i elegant, tot depèn del que vulgui que transmeti la seva llar als visitants, o vostè mateix durant la seva estada. Els esglaons Chasneros Bassalto pedra artificial són de molt fàcil instal·lació i no requereixen de cap instal·lador especialitzat ja que la seva part inferior de suport és plana, és a dir, es col·loca com una rajola normal.

Garantim que, tot i estar fabricats amb pedra artificial, són tot avantatges enfront d'un esglaó de pedra natural. Ja hem citat el seu fàcil col·locació i la seva versatilitat, però també hi ha els importants factors de lleugeresa, resistència a l'impacte ia les condicions meteorològiques adverses, així com l'econòmic i ecològic que resulta per a vostè, adquirir productes d'aquest material.

Aquest producte no té davanter inclosa, però no hi ha de què preocupar-se, en pedra artificial bassalto li preparem davanters o fronts a la mida que necessiti en combinació amb l'esglaó que esculli. Sempre procurem facilitar al client l'ús dels nostres productes, i proporcionar-li materials complementaris per a la seva fàcil col·locació.

La nostra versatilitat en productes i funcions de cada un d'ells és infinita amb la qual cosa, no es quedi amb el dubte de preguntar els seus qüestions, l'assessorarem amb professionalitat i donarem resposta a les seves incerteses.

Ara pots comprar l'esglaó chasnero per escales a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 400
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!