Esglaó Chasnero Corb

Per al revestiment d'escales, comptem amb una àmplia varietat de productes, amb diferents mides, textures, i característiques que els fan únics; i entre ells, destaca el esglaó chasnero corb. Sovint, costa que una escala recta destaqui, per la normalitat en què es presenta a qui la veu, però què hi ha d'aquelles escales, que posseeixen certa corba ?. Les escales corbes, tenen un toc més desenfadat, més modern i alegre, i més encara si es combinen amb aquests atractius esglaons corbs. L'acabat que proporciona, és corb a la part frontal del mateix, amb el que es quedarà una peça amb front corbat per adaptar-se a la pròpia escala.

Gràcies al fet que la seva part inferior de suport és plana, es col·loca com una rajola normal, el que fa molt més fàcil per a vostè la col·locació de l'esglaó. No requereix de cap tipus d'instal·lador especialitzat, en Bassalto ens preocupem perquè els nostres productes siguin intuïtius i d'ús senzill. A més, tot i que aquest producte no inclogui davanter, no ha de preocupar-se, en Bassalto li preparem davanters o fronts a la mida que vostè necessiti, amb el tipus d'esglaó que esculli. I no serà l'única atenció que li proporcionem, qualsevol dubte referent al producte, serà resolta pels nostres experts.

Com tot esglaó ha de ser sobretot segur, hem fabricat el nostre esglaó chasnero, de manera que sigui resistent al pes, a l'impacte, i al trànsit constant de persones. Cap d'aquests factors faran efecte en l'aparença i múltiples virtuts del producte, garantint així, que perduri amb el temps i no necessiti substitució. A més és perfecte per generar ambients moderns, en llars mancats de vida, que necessiten un complement que els aporti alguna cosa cridaner. L'àmplia varietat de colors que trobarà per aquest esglaó, aconseguirà tornar la seva escala fins i tot més cridanera, i adaptada a la sensació que desitgi transmetre. Que sigui un esglaó corb, no implica que no sigui apte per a llars tradicionals, tenim molts colors perfectes per a ambients rústics i antics, així com també per a exteriors. De fet, aquests esglaons simulen a la pedra antiga tallada, de manera que no podria haver millor complement per a ambients envellits.

No es quedi sense saber més sobre aquests fantàstics esglaons, accedeixi a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior, on podrà comprovar de primera mà quants colors hi ha disponibles, i els apartats més tècnics, com a mesures i pes, que en aquest cas seran reduïts per facilitar el seu transport i col·locació.

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar l'esglaó chasnero corb per escales a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!