vora Chasnero

Per afrontar el millor possible les altes temperatures, no hi ha millor opció que anar a la piscina, o millor encara, tenir la seva pròpia per a ús diari. Però què seria d'una piscina, sense un bon vora que li aporti comoditat, estil i distinció ?. En Bassalto tenim diverses opcions de vores de piscina, però avui volem mostrar-vos el vora de piscina chasnero. Un producte estrella per coronació de piscines, i que s'adapta a la perfecció a qualsevol revolt, així com a tot estil, sigui rústic o modern.

És de textura rugosa, i de vores lleugerament irregulars. Però no per això es torna una vora incòmode d'utilitzar, en realitat està dissenyat per no danyar ni la pell ni les peces amb el contacte, resultant suau a peus descalços. No veurà danys en les seves peces de bany quan es relaxi assegut a la vora de la seva piscina, ni tampoc trobarà ferides ni vermellors a la pell, per recolzar-se en el nostre vora chasnero. Tots els inconvenients que generaven les vores de piscina comuns, quedaran ben lluny del seu dia a dia, resolts per aquest nou producte.

A més de l'estètica i confort, hem pensat en el més important, la seguretat. Aquest vora està preparat per ser antilliscant, i evitar que el consumidor corri qualsevol tipus de risc en caminar sobre ell. La seva textura rugosa s'adhereix còmodament a la pell, evitant qualsevol tipus d'accident per caiguda. Creiem que la seguretat per una vora de piscina és realment un factor a destacar, està molt bé que alguna cosa llueixi bonic i còmode, però els nostres clients han d'estar per damunt de tot lliures de riscos.

¿I si a més de segur, li diem que és increïblement durador i resistent ?. Així és, el nostre vora de piscina chasnero, està fabricat en pedra artificial d'alta qualitat, el que aconsegueix que el temps no faci efecte en la seva aparença i resistència, al contrari que passa amb la pedra natural. Per haver d'estar en constant contacte amb l'aigua i les altes temperatures, ho hem fet també resistent a aquestes condicions, assegurant que el seu cantell de piscina es mantingui com a nou sota tota circumstància. Són ecològics, no havent de extreure cap dels seus materials dels mitjans naturals, el que li aporta un plus per a la seva compra. I si a més el preocupa el tipus de color del que disposem, li podem informar que és molt extensa la gamma de colors i textures per a aquest producte. Tindrà disponibles des de tons moderns que s'ajusten a les piscines actuals, fins rústics per a dissenys tradicionals.

No ho pensi més, si vol adquirir aquesta vora de piscina, o informar-se millor abans de prendre una decisió, accedeixi a la nostra botiga online des de l'enllaç inferior.

Vídeo del producte col·locat

Ara pots comprar la vora chasnero per a piscines a la nostra botiga

Catàleg
♦ Galeria
Response code is 404
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!