Chasnera fina

La llosa chasnera és el producte estrella de la marca Bassalto, per la seva gran semblança amb la pedra natural.

Aquest producte té la seva peculiaritat en l'espessor, podent adaptar-se a les zones més complicades per a la col·locació, ja sigui per poc espai o per zones que requereixen poc pes.

Amb una textura més llisa i suau que altres productes com la rajola molinera o la rajola llaurada, la rajola chasnera permet un ampli ventall de possibilitats per crea entorns únics. Aquest producte per a parets és ideal, resistent i durador, elegant, rústic i amb toc tradicional.

Les parets de pedra són el complement de decoració perfecte per a qualsevol espai al que se li vulgui aportar un toc diferent. Amb els productes Bassalto aconseguirà un acabat de qualitat amb tocs decoratius rústics.

Fabriquem aquest producte per a interior i exterior, amb una pàtina de protecció anti-taques, el que el converteix en un producte ideal ja que li aporta la possibilitat de disposar d'un acabat de pedra artificial amb un aspecte molt natural, de qualitat i gairebé sense manteniment. Disponible en la nostra àmplia gamma de colors i mides.

Dos són els punts diferenciadors d'aquest producte, en primer lloc l'aspecte decoratiu, similar a les pedres d'enderroc, aspecte rústic, antic i tradicional; i en segon lloc la qualitat del producte, ja que s'ofereix una màxima qualitat i unes propietats excel·lents.

Llosa chasnera fina en diferents colors:

Ara pots comprar la llosa chasnera fina a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!