Petjada chasnera amb davanter

els esglaons chasneros en falca es fabriquen en una sola peça amb la part superior, el front i els laterals puguin quedar a la vista. Són fàcils de posar i es poden tallar o llaurar adaptant-se a diferents altures i mides de l'empremta. Aquestes peces estan pensades per col·locar directament a la rampa de l'escala sense necessitat de realitzar davanters a part. Amb aquestes variants muntar escales o vorades és molt fàcil.

Fabriquem peces per a escales en corba resultant un acabat perfecte. S'utilitzen especialment en començar un paviment o escala com a primera empremta. La rajola chasnera es complementa amb l'esglaó en falca ja que posseeixen la mateixa textura.

Els esglaons chasneros en falca permeten adaptar-se a les necessitats i exigències del mercat actual, simplificant els mètodes de construcció i reduint els costos, alhora que brinda variades possibilitats de disseny.

Gràcies a la seva aparença natural és molt versàtil, i pot ser combinada harmònicament amb diversos materials, constituint una solució ideal per a la decoració de qualsevol ambient (patis, terrasses, garatges, façanes, piscines, etc) podent també ser inclòs en una extensa gamma de projectes arquitectònics.

La seva baixa porositat i alta resistència al desgast asseguren la seva permanència en òptimes condicions al llarg del temps.

A continuació, volem mostrar una de les obres en què aquesta empremta chasnera va tenir el protagonisme principal; un abans i un després, que va aconseguir aportar a l'entorn elegància, calidesa i estil únic. Una clara prova, que un bon esglaó, pot marcar la diferència.

  • abans:

  • després:

Ara pots comprar l'empremta chasnera per escales a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!