Cantonada molinera vora recta

¿No és cert que en totes les llars, un vol captar l'atenció dels visitants, des de la mateixa entrada, o fins i tot en creuar la cantonada ?. I éso mateix volem destacar en Bassalto, les cantonades, ja que hem creat la nostra cantonada molinera de vora recte, que satisfará todas las carencias estéticas de su hogar. Esta esquina es de piedra artificial, e imita a la piedra porosa de origen volcánico, fabricada en diferentes tamaños y acabados. Tiene forma de «L», otorgándole una facilidad de colocación incomparable, además de la posibilidad de adaptarse a distintas zonas.

S'utilitzen per decorar els laterals de les façanes, per folrar pilars, pre cèrcols de portes i finestres, cantonades de cases, cantoneres, brancals i molt més; ¿No és realment necessari, adquirir un producte que pot realitzar tants rols ?. I no només es limiten als múltiples usos, sinó a la possibilitat de combinar-la amb molts més productes de Bassalto, com la pedra irregular, la llosa chasnera, la llosa molinera o la llosa de tosca, sempre amb un acabat impecable.

A més, és un tipus de cantonada molt peculiar, ja que posseeix un format abuixardat i pla, que li afegeix un aspecte rústic i inconfusible, però sobretot similar a la pedra natural. Aporten caràcter i personalitat a la zona en què es col·loquen, i gràcies a les seves arestes rectes, poden lluir molt modernes, tot i ser clarament un element que es veu afavorit en llars rústics. Però per facilitar que la nostra cantonada molinera s'adapti a la seva llar, sense importar que sigui tradicional o actual, posem a la seva disposició una àmplia varietat de colors, de textures i mides, de manera que no es vegi frenat a l'hora de plasmar les seves idees en la realitat.

Perquè a més tingui garantia que la nostra cantonada molinera mereix encara més la pena, li direm que la seva resistència i perdurabilitat en el temps, no tenen res a envejar a la pedra natural, i de fet la superen amb escreix. Les nostres mans expertes, han dissenyat aquest producte, de manera que sigui lleuger i manejable, fàcil de col·locar i transportar, resistent a l'impacte ia les altes temperatures o el fred, i per descomptat conservant el seu aspecte tan cridaner i propi de la nostra marca. A més, són cantonades creades de manera respectuosa amb el medi ambient, tractant d'aprofitar els mitjans que tenim, en lloc de arrencar-los de la natura. Si vol contribuir a més, que aquests mitjans es conservin, no hi ha millor manera que fomentant l'ús d'aquests productes de pedra artificial.

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar el cantó molinera vora recta per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!