Camps d'aplicació | ROMEX®

Romex i els seus diferents camps d'aplicació

Morter per a junts de paviment


La nostra gamma de morters per a junts de paviment es basa en els diferents requisits de juntes. Els sistemes de morter per a juntes de pavimentació ROMEX® ofereixen solucions contra les males herbes, la brutícia i els desplaçaments de blocs naturals i de formigó, maons de clínquer i gres porcelànic i ofereixen una imatge duradora i visualment atractiva. Els camps d'aplicació del morter per a juntes de pavimentació són tant àrees privades com públiques amb càrregues diferents, que van des del trànsit de vianants lleuger fins a les càrregues de trànsit més pesades.

Camps d'aplicació del nostre morter per a juntes de paviment


Amb ROMEX® fixació de paviment, paviments de morter i lloses de tot tipus en diversos camps es poden rejuntar ràpid i fàcil. Ja sigui en el sector privat, com una terrassa, camí de jardí, camí d'entrada o en la via pública, en zones de vianants o mercats. Cada any, innombrables superfícies es embelleixen amb el nostre rejunte. La simplicitat i els pocs passos per aconseguir el processament del nostre morter de pavimentació el fa tan popular. A més no cal témer a les males herbes o dany per gebre, perquè tot morter de pavimentació ROMEX ® és resistent a la sal, la neteja dels carrers, i al creixement de les males herbes.

Sigui fent-ho vostè mateix, o amb l'ajuda d'un constructor o arquitecte, una cosa és certa: sempre pot confiar en una imatge neta i duradora del seu espai. A tot el món, els nostres productes contribueixen de forma duradora al disseny o la restauració de superfícies de pedra de pavimentació, des jardineria i paisatgisme fins esplanades parlamentàries en construccions d'alta qualitat, i encara configuren el paisatge urbà de moltes ciutats i comunitats en l'actualitat .

àrea Privada


El rejunte de paviment en terrasses s'usa sovint a les cases. La majoria de les terrasses i senders del jardí estan segellats per evitar el creixement permanent de males herbes. Especialment en terrasses amb pedres d'alta qualitat, les juntes de paviment de resina sintètica són extremadament populars. No només són la solució òptima contra les males herbes i les formigues, sinó que també proporcionen una imatge visualment atractiva a llarg termini. El clàssic per a totes les àrees no utilitzades voltant de la casa és el nostre rejunte ROMPOX® - EASY. Això ja està premesclat i es pot incorporar fàcilment amb un botó lliscant de goma o una escombra a les juntes d'almenys 5 mm d'ample. Perfecte per a aquells que els agrada fer-ho ells mateixos.

A més, els sistemes de 2 components de major qualitat ofereixen més possibilitats d'unió. Si té una junta inferior a 3 mm, pot usar ROMPOX ® - D1. Gràcies a la seva fluïdesa, és ideal per rejuntar des d'un ample de junt de 3 mm. També per al rejuntat de plaques poligonals (també anomenades plaques de pedra de pedrera o de floridura salvatge) recomanem D1. Per transportar ràpidament quantitats d'aigua subterrània més grans, precipitacions, o aconseguir que la pluja es filtri a través de les articulacions prou ràpid, es recomana la nostra Pflasterfugenmörtel ROMPOX ® - DRENATGE, Amb un coeficient de permeabilitat a l'aigua de 15 l per minut per m², aquest rejunte és el més permeable a l'aigua.

Si té menys de 3 mm d'ample de juntes a la seva terrassa, la qual cosa és molt comú en el cas de les lloses de blocs de concret, generalment desaconsellem el rejuntat amb un morter per a juntes de paviment. Per això recomanem als nostres clients el ROMEX ® - FUGENFESTIGER. Un líquid especial per a la consolidació de juntes de sorra. Per això, les juntes s'omplen amb sorra de quars seca abans d'introduir el líquid especial a les juntes.

Camins d'entrada

Per a l'eliminació de males herbes en àrees majors al voltant de la casa, com ara camins, aparcaments o parades, els nostres dos components d'alta qualitat són els adequats. Per a una major resistència a la compressió i millor adhesió en comparació al component Pflasterfugenmörtel, Els sistemes són ROMPOX® - desguàs , ROMPOX ® - D1 y sus variantes denominadas «plus» para calzadas con cargas de tráfico de hasta 7,5 t. Nuestro mortero de pavimentación altamente permeable permite que el agua de lluvia se filtre rápidamente, y los municipios lo reconocen como sellado superficial y, por lo tanto, contribuye a la protección del medio ambiente.

El rejunte ha de ser senzill, d'alta qualitat i respectuós amb el medi ambient. El nostre nou component Pflasterfugenmörtel ROMPOX ® - 1K Powerfuge ja està acabat, barrejat i és permeable a l'aigua. És ràpid i fàcil de processar i per tant no és només per als creadors i paisatgistes de jardins professionals, sinó també per a tots els aficionats al bricolatge que vulguin dur a casa el rejunte i usar-lo ells mateixos.

àrea Pública


Zones de vianants, mercats i carreteres

Els dissenys estàndard més freqüents es creen com a construccions sense unions, o obertes segons DIN 18318. Les càrregues de trànsit cada vegada són més elevades, el tràfic de transport i repartiment, els mercats setmanals i nadalencs, les condicions climàtiques extremes i la neteja associada per escombradores causen la contracció de les juntes i, en conseqüència, l'erosió de tota l'àrea pavimentada. A través de cada període gelat, les juntes lligades hidràulicament amb els punts febles es fan malbé encara més, es trenquen i es fan fallida. A la llarga, un espai buit, un paviment suspès i una imatge de superfície destruïda quedaran enrere. La manca d'accessibilitat de l'àrea i el risc associat d'accidents per als residents i turistes són un tema molt important.

El dany per congelació és una cosa del passat gràcies al nostre morter de guix sintètic i vels de ciment. Amb els nostres sistemes de morter per a juntes, les superfícies representatives en particular es veuen visualment atractives. Un altre avantatge dels sistemes de resina és l'alliberament ràpida després de la finalització de la injecció. A diferència de la majoria dels rejuntes de pavimentació lligats amb l'aigua en què un espai lliure de trànsit pot tenir lloc només després de 28 dies, està en el nostre Pflasterfugenmörtel ROMPOX® D2000, Amb el qual l'alliberament serà possible després de 24 hores.

Fins i tot les càrregues més pesades causades pel trànsit d'autobusos i camions no són un problema per al nostre morter de juntes amb la superestructura corresponent. ROMPOX ® - TRAFFIC V2, És el nostre morter per a juntes de paviment més resistent amb una resistència a la compressió de més de 50 N / mm², suporta tals càrregues.

canals

Després de la ATV DIN 18318: 2006, los anchos de junta han de formarse con ranuras entre 8-12 mm para poner el parche «húmedo sobre húmedo». Recomendamos ROMPOX ® - D2000 per al rejuntat de pedra natural o paviment de pedra de formigó que dirigeix ​​l'aigua superficial cap al sistema de clavegueram. Això combina altes resistències a la compressió amb molt bones propietats de processament.

solucions especials


Reparació d'asfalt i sots, així com restauració de vorades

Defectes i ruptures en vorades són una molèstia i una font de perill. Lògic que les ciutats i els municipis estiguin interessats en solucionar aquests problemes tan aviat com sigui possible i romanguin atents, sobretot a l'hivern. amb ROMPOX ® - D4000 HR oferim un morter de reparació altament reactiu que pot processar-se fins i tot a temperatures de fins a -10 graus Celsius. Això permet que les drassanes i les empreses de manteniment de carreteres utilitzin el producte durant tot l'any per reparar defectes i sots. A causa de la seva propietat com un sistema de morter d'alta resistència, fins i tot les vorades trencats es poden restaurar permanentment.

Renovació d'antigues juntes de ciment

Anteriorment, les possibilitats de restauració de les antigues àrees enguixades eren limitades. Depenent de l'ús i l'abast de la destrucció de les àrees pavimentades, l'única opció restant era una nova construcció costosa de la zona. Les obres de reforma són possibles si la superfície pavimentada segueix sent bona, així com la restauració de l'articulació, i l'estabilització del paviment.
Amb ROMPOX® - D3000 és possible una revisió i reparació de juntes de ciment antigues. A més, es poden reparar les juntes i esquerdes més estretes en àrees pavimentades o llambordes. L'ample de les juntes ha de ser d'almenys 3 mm, i la profunditat d'almenys 10 mm.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!