bolet llum

Un element infreqüent, per a les persones més creatives

És un dels nostres molts i grans objectius, crear productes que, per les seves característiques, usos i capacitat per cridar l'atenció, es distingeixin de tot el que pot oferir el mercat respecte a decoració i disseny. En aquest cas, en la mateixa línia de les nostres inusuals llums de paret, o llums esfèriques de ciment, hem creat un tipus de llum amb forma de bolet, que a primera vista podria passar per una increïble escultura. És el que acabem de dir, una de les seves molts avantatges, ja que aquesta bolet llum, No només il·lumina d'una manera increïble, també pot fer el paper d'element decoratiu, tant en interior, com en exterior. Per descomptat, sempre lluirà millor en zones de jardí o terrasses; a simple vista, semblarà com si la pròpia llum hagués sortit de la terra, i si a més es recobreix la seva superfície amb vegetació, ja no hi haurà manera d'distingir-la d'un element natural, excepte per la seva grandària.

Aquest llum té, sense cap dubte, el disseny més original i vistós de tota la nostra línia de productes d'il·luminació. Podrà trobar en altres llars, llums molt diferents, amb mides i formes increïbles; però li assegurem, que com aquest llum no trobarà tan sols una cosa similar, ja sigui en el seu veïnat, al seu poble o ciutat, i ens atreviríem a dir que en regions senceres no existeix res semblant. És una de les grans avantatges dels productes Bassalto, nosaltres creem i dissenyem a partir de les idees i canvis que aporta el comprador. Prenem per descomptat idees existents com a referència, però les adaptem a usos diferents. Aquest bolet llum, va partir de la idea d'una escultura amb forma de bolet gegant, orientada a jardins i en diferents mides, però per què no prendre aquesta funció, i afegir-li més utilitat, donant-li il·luminació ?. A més, en tractar-se d'un llum, obté la possibilitat d'usar-se en interiors, ja no està limitada simplement a zones enjardinades. Sigui quin sigui l'ús que vulgui donar-li, i el lloc on vulgui ubicar-la, quedarà sense dubte satisfet.

Tal com el disseny original, aquest llum està disponible en diferents mides, grans, mitjans o petits, que poden comprar-se per separat, o combinar-los per crear interessants composicions. Està fabricada en ciment, i això li aporta resistència i perdurabilitat, a més d'un fàcil manteniment. Són molt lleugeres, tal com la resta dels nostres productes, per tal de què el transport sigui còmode i assequible, a més de facilitar enormement la seva col·locació. Si està cansat de les làmpades normals, i vol optar per una cosa impensable, que deixi bocabadats a tots els que visitin la seva llar, no dubti en adquirir la nostra bolet llum, de la qual podrà triar a més el color, entre l'àmplia gamma que posarem a seva disposició.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!