Bases llises i tallades

Suports en pedra natural

Bassalto disposa d'un ventall molt ampli, pel que fa a les bases de pedra. tenim bases per a pèrgoles, Per sostenir para-sols, Així com diferents models, com ara el moliner i el chasnero. Varien més els seus mides, i el que siguin buides o no. Però en aquest cas, volem mostrar dues alternatives molt atractives i interessants, parlem de les nostres bases de pedra per sostenir pilars. Què tenen d'especial aquestes bases ?: per començar, podrà comprovar que tenen una superfície totalment llisa i sense buits, perfecta per sostenir de manera ferma qualsevol pilar, sense cap desnivell, i adaptables a mida a les seves necessitats.

Base de pedra natural, amb textura llisa.

Disposem de dos models diferents, el primer d'ells té una textura llisa i suau, que potser és la més freqüent de veure, ja que resulta més actual, i adaptada a entorns moderns. El segon model reflecteix un concepte totalment diferent, es tracta d'una base tallada, molt més rugosa, i que podeu, amb menys freqüència en el seu entorn. És molt rústica, adaptada a zones més tradicionals, i la seva rugositat assoleix que sembli fins i tot més natural, confortable i càlida. Totes dues són una opció excel·lent per actuar com a suport, però la seva elecció dependrà de com vol enfocar l'entorn: cap a la modernitat, o cap al més clàssic. Però sabem, que el principal a l'hora d'escollir una base, és saber si aquesta aguantarà bé el pes, si tindrà gran resistència, lleugeresa, o si resultarà econòmica i fàcil de transportar, ho explicarem al detall.

Base de pedra natural tallada.

Aquestes bases estan fabricades en pedra natural de gran qualitat. I gràcies a que són treballades per mans expertes en la matèria, es tornen increïblement resistents, tant a l'impacte físic, com a qualsevol tipus d'inclemència meteorològica. Estan pensades per conviure en exterior o en interior, i per això han d'aguantar coses tan habituals com el fred, la calor, la humitat, sense que aquests minvin el seu aspecte o la seva capacitat de suport. Però que siguin de pedra, no vol dir que siguin pesades, de fet, al costat de la resistència, la lleugeresa és una altra de les grans avantatges que defineixen als nostres productes. Un pilar estàndard del mercat, pot resultar molt pesat i de difícil maneig, mentre que els nostres, arriben a pesar menys de la meitat, sense que això els torni poc resistents o vulnerables.

Estan disponibles en una àmplia gamma de colors, que imiten l'aspecte de la pedra natural: grisos, marrons, vermellosos, negres i molts més. Si està interessat en la nostra base de pedra, i vol informar-se millor sobre les seves qualitats, no dubti en contactar-nos.

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!