base para-sol

Elements com la base per a suport de para-sol o para-sol estan fabricats per a l'ús d'ombratge en zones de jardins, patis, terrasses, piscines i pèrgoles. Ideal per èpoques estiuenques, en què es necessita d'un para-sol, o qualsevol estri que aporti ombra a tan càlids dies; doncs no es preocupi més, perquè gràcies a aquest nou producte, tindrà el suport perfecte i segur, per la seva para-sol o para-sol.

PARASOL-calcari

Posem al seu abast productes moderns, molt naturals, de qualitat i durabilitat en el temps. Com a bon producte, especialment dissenyat per a suportar altes temperatures i estar en exteriors, no es veurà deteriorat, ni a la tarda més calorosa, ni tampoc per resistir el pes de les para-sols, grans o petites. És ferma i d'aparença 100% natural, amb l'exclusió que una roca natural no disposaria dels avantatges, que els nostres materials posseeixen, i per tant si desitja adquirir aquest suport, estarà triant la millor opció que pot trobar-se en el mercat avui dia, assequible i durador com cap.

Base-para-sol-oferta

Sortiu de les bases per a para-sol estàndards i provi el nostre producte top en vendes pel seu aspecte rústic i d'acabat impecable. Està disponible en una extensa gamma de colors per adaptar-se al ambient que tingui en el seu jardí o zona de piscina. Vol un acabat modern, net i fresc ?, doncs tindrà a la seva disposició tons clars, que donaran brillantor i modernitat a qualsevol entorn. I si pel contrari, desitja un espai rústic i més familiar, on passar fresc / als dies, som especialistes en colors que transmeten aquesta sensació.

base per para-sol (3)

La nostra base para-sol, està disponible en dues mides, la de 15 cm i la de 30 cm. La primera d'elles, té un estil més discret i adaptat a l'actualitat, amb formes més xates i estilitzades, ocupant menys espai, però conservant la mateixa resistència i vistositat que la base gran. Per descomptat, aquesta base més petita, té un cost reduït, pel que resulta molt més accessible.

Si vol saber més sobre la nostra base per a pèrgola, no dubti en accedir a la nostra botiga online. Recordeu a més, que la base petita també està disponible a tots els nostres colors. Aquesta base de para-sol ve preparada per col·locar i utilitzar, no necessita de cap complement o accessori per ajustar el para-sol, vostè no tindrà més que adquirir-la i gaudir-la, sense complicats manuals de muntatge i peces petites que acaben per desesperar. Si està interessat en fer els seus dies de sol encara més suportables, aquest és el seu producte.

Ara pots comprar la base para-sol per a jardí a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 404
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!