Basa o Suport de Formigó

Bases econòmiques i funcionals

És molt comú a l'hora de triar una base o suport per a pèrgola, que no tothom necessiti un disseny tan sofisticat, o per qüestions econòmiques no s'ho puguin permetre. Molts, simplement volen un producte funcional i durador, Que compleixi el que promet, sense més; nosaltres, volem donar aquesta alternativa als nostres clients, i per això hem creat el nostre suport de formigó, con un diseño simple y básico, pero igual de funcional que la base más especial y detallada. Al fin y al cabo, ¿no es la funcionalidad lo más importante?, esta basa o apoyo, actúa como un aislante perfecto, para mantener la madera del pilar alejada del suelo, impidiendo que ésta se pudra y necesite sustitución. Y por supuesto, aunque la definamos como «básica», no quiere decir que esta base no luzca increíblemente llamativa, y que pueda transmitir sensaciones muy agradables a la vista.

Disposa d'una barra de ferro, sobre la qual es col·locarà el pilar, la plataforma o el para-sol. És una manera molt senzilla de crear una subjecció ferma, impedint que factors com el vent puguin moure l'estructura. A més, aquest suport de formigó està disponible en diferents mides i amplades, per la qual cosa s'adapta perfectament a qualsevol pilar. És perfecte per a projectes senzills, que no requereixin dissenys ostentosos, i ofereix una col·locació més intuïtiva, sense embolics de cargolar o comprar peces per separat. Si vostè està buscant la manera més econòmica i eficaç d'adquirir un suport de qualitat, està davant la millor elecció. També ha de tenir en compte, que en Bassalto som experts en la creació de productes de formigó, i per tant fem servir materials que els tornen més resistents i molt més lleugers, el que influeix positivament en el preu final del producte, a més d'estalviar costos en transport i col·locació. Són productes preparats per estar en exterior, resistint perfectament climes freds o càlids, nevades o plugims, humitats o el propi pas del temps.

I si tot i així vostè està interessat en un disseny no tan bàsic, no es preocupi, tenim la solució: el nostre suport de formigó, igual que totes les nostres bases per a pèrgola, estan disponibles en una àmplia varietat de colors, que van des del tradicional , fins el més actual i modern. Podrà demanar-la en tons marrons, vermellosos, marrons, grocs, blancs ... colors en general, que imiten l'aspecte natural de la pedra. Si vol saber més sobre aquest producte, o està interessat en adquirir-lo, no dubti en contactar-nos a través de l'enllaç inferior. També, si encara està dubtós de si aquesta base és l'elecció correcta per al seu projecte, pot fullejar la resta de suports per a pèrgola que tenim, veure les seves característiques, i decidir amb paciència. Accedir al catàleg de bases >>

Si desitja adquirir aquest producte, poseu-vos en contacte amb nosaltres

Contacte
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!