Barcelona

El banc barcelona, és una novetat de pedra artificial Bassalto. Aquest banc realitzat íntegrament en pedra artificial, inclòs el tauler de seient, és el nou producte que Bassalto treu al mercat, adaptant-se a les necessitats del client. Es tracta d'un producte molt segur, ja que la pedra artificial li atorga valors superiors de resistència, evitant trencaments, que puguin danyar a qui desitgin prendre seient sobre ell. El contrast entre el suport de roca, i el tauler d'imitació fusta, aconsegueixen crear una sensació molt acolorida i interessant, elegant pels tons foscos combinats amb clars.

suport marro banc bcn pedra bassalto

La seva robustesa li aporta gran resistència ia més és un producte que implica un mínim manteniment. La textura del suport roca, on descansa el tauler, és rugosa amb imitació rocosa, mentre que el tauler és d'imitació a fusta. Les seves dimensions són estàndard, tot i que adaptables i està disponible en tota la nostra gamma de colors. Depenent del color que triï, podrà aconseguir transmetre diferents sensacions a l'entorn, i al contrari que els bancs fets de fusta natural, no es deteriorarà ni amb la pluja, ni amb la calor més absolut. Donem garanties de perdurabilitat i qualitat en tots els nostres productes, i hem procurat que aquest banc de pedra artificial, sigui immune a tot tipus d'inclemències meteorològiques.

seient banc barcelona (Copy)

Bassalto sempre ofereix productes personalitzables, ja sigui per l'elecció de la mida de la peça o la selecció del color dins la nostra gamma. En aquest cas per la morfologia del producte és fàcilment personalitzable, podent col·locar d'una forma tradicional, simplificant amb dos suports senzills, col·locant el seient sobre una estructura de metall, etc. Gràcies a la seva versatilitat, pot convertir-se fàcilment, en un banc per a interiors, amb el qual donar estil i comoditat a la seva llar; només imagini el preciós aspecte, que un banc de tons foscos i rústics, transmetria en contrast amb parets clares en el seu habitatge; o el relax que podria transmetre el seu pati o terrassa, adornat amb aquest banc.

Aquest producte és ideal per a zones exteriors com jardins, terrasses, places, parcs, etc. i una infinitat d'espais als que vulguem aportar un toc rústic i innovador al mateix temps.

banc-barcelona

Galeria de fotos del producte:

Ara pots comprar el banc barcelona per jardí a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!