Cavalló / cobremur

El nostre producte cavalló / cobremur és un element que imita la pedra chasnera, és simple i de múltiples usos. Aquestes peces les fabriquem en diferents mides i en el nostre ampli ventall de colors, oferint una infinitat de possibilitats de dissenys perquè puguin adaptar-se als requisits del client. A més, gràcies al canvi de textura pel que fa al mur on és col·locat, crea un contrast realment interessant i atractiu. Dóna molta curs a la creativitat, a combinar colors, o fer servir oposats perquè destaqui el cobremur, i fins i tot donar més presència al mur.

Cavalló-bassalto

És de textura rugosa, de cor rodó i les seves vores són lleugerament irregulars. Són fàcils de posar i es poden tallar o llaurar adaptant-se a diferents mides. A causa del seu disseny, és un element perfecte per a protegir de la pluja i el sol, mantenint el mur intacte i sec. Però tot i ser un element de protecció i aïllament, no cregui que es deteriorarà amb el temps, ja que els seus components, li proporcionen una durabilitat extrema abans de res ambient advers, assegurant a més que l'impecable acabat del cobremur serà conservat. També, és ideal com a element decoratiu, 1 cobremur no ha de ser únicament una cosa aïllant i funcional, també pot ser original i modern, distintiu de la resta.

Es pot adaptar a interiors i exteriors gràcies a la seva elevada resistència a les inclemències meteorològiques. Entre els seus usos més freqüents podem destacar el de passamans, tapajunts de portes i finestres, etc. Aquesta variant és l'element ideal per adquirir un acabat únic i amb estil rústic. Depenent de l'ambient que vulgueu crear amb aquest cobremur, tindrà tot tipus de colors, mides i textures a la seva disposició.

Un acabat modern, pot transmetre mitjançant colors més clars, i grandàries més petites i alineats; mentre que si desitja un cobremur rústic, per a una llar o entorn tradicional, els tons marrons i vermellosos, transmetran la calidesa casolana i tradicional que tant està buscant. Pot informar-se millor des de l'enllaç inferior a la nostra botiga; l'única cosa que no aïlla aquest cobremurs, és la creativitat.

Ara pots comprar l'esquena d'ase / cobremur per parets a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!