Llamborda solt santa creu

El llamborda solt Santa Creu és un element tradicional de pedra artificial, ideal per a la pavimentació de carrers, patis, vies de vehicles, entre moltes altres possibilitats, i que ens recorda a ambients de les Illes Canàries. Aquest llamborda és la combinació perfecta entre força i bellesa, permetent recrear l'efecte estètic desitjat. És fàcilment combinable amb altres productes Bassalto com la rajola Chasnera, la rajola Molinera, el pas Chasnero, etc.

Aquest model de llamborda és el més gran fabricat per Bassalto. Amb un gran acabat, reprodueix la textura i l'aparença antiga de les llambordes més tradicionals. La qualitat de la pedra, el situa com el producte perfecte per a paviments interiors i exteriors per la seva llarga vida útil i el seu baix manteniment. Les llambordes soltes Santa Creu es fabriquen per satisfer el gust i els requisits que es necessiten en cada espai.

Aquest producte és excel·lent per a la pavimentació i decoració d'espais pels quals han de transitar vehicles i vianants per la seva alta resistència i durabilitat. La possibilitat d'utilitzar diferents models i colors li permet recrear l'espai a la seva mida i requisits.

Propietats de la llamborda Santa Creu

Llamborda solt de diferents mides en la mateixa partida.
Fabricat per trànsit de vianants i de vehicles.
Producte robust i resistent.
Textura rugosa.
Destonificació en cadascuna de les peces.
Dissenyat per a interiors i exteriors.
Resistent a les inclemències meteorològiques i raigs UV.
Antilliscant.

Ara pots comprar la llamborda solt Santa Creu per a terres a la nostra botiga bassalto

Catàleg
◊ Galeria
Response code is 404
Response code is 404

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!