Llamborda solt orotava

Els llambordes, sempre són una peça que destaca en qualsevol paviment, per la seva capacitat per aportar un aspecte més tradicional i vistós, irregular i natural. I en Bassalto, hem buscat transmetre aquestes sensacions, amb el nostre llamborda solt orotava. Es tracta d'un tipus de llamborda, molt versàtil a l'hora de ajustar-se a les necessitats del comprador, ja que serveix per a interiors i exteriors, i s'ajusta a la perfecció, a l'espai que es vol pavimentar.

Per la seva capacitat d'adaptació, és un complement perfecte per adornar zones de jardí, creant camins a través d'aquests, i delimitant zones amb arbres o gespa. També per la seva terrassa, si el que busca és un ambient tradicional i càlid, on pugui sentir-se còmode i ser transportat als temps d'abans, on predominava l'ús d'aquests llambordes tan clàssics i elegants. I per què no donar curs a la seva creativitat, creant mosaics o elements ornamentals, per generar diferents ambients en un mateix espai ?; a diferència d'altres llambordes, aquest posseeix aquesta característica tan diferenciadora, la facilitat per ser creatius.

Com per si mateix ja és un producte que resulta natural a la vista i al tacte, les nostres avançades tècniques i materials, ressalten encara més aquestes virtuts. Ningú podrà notar que no es tracta d'un producte 100% natural, amb la gran diferència, que aquests llambordes tenen avantatges que els naturals no posseeixen. Són aptes per al continu trànsit de vianants i de vehicles, resultant sorprenent la resistència que posseeixen, i la forma en que mantenen la seva extraordinària aparença, per més temps que passi, o impactes que rebin. I amb impactes, ens referim també a aquells que procedeixen del propi ambient, com el contacte amb la pluja i el sol, que moltes vegades aconsegueixen deteriorar les llambordes de molts carrers, necessitant ser canviats i tornant-se insegurs a més de poc estètics. No és el cas del nostre llamborda solt orotava.

És un producte robust i vigorós, que proporcionarà una estètica renovada, sense importar on vulgui posar-los. A més, la nostra gamma de colors, el tornen encara més versàtil per a la decoració, havent des de tons blancs i clars, fins grisos i foscos, cada un d'ells amb la seva pròpia personalitat per a cada tipus de llar.

Galeria de fotos del producte

Response code is 400
Response code is 400

Ara pots comprar la llamborda solt orotava per a terres a la nostra botiga bassalto

Catàleg
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!